0 Comments
WhiteAway screenshot
Den här rabattkoden har utgått.
Expires:
Fungerar 100%

Ta del av en exklusiv WhiteAway rabattkod som ger dig 30 % i rabatt på utvalda varor. Vänligen notera att rabattkoden inte gäller vid “Bestseller-pris” eller redan nedsatta varor eller prisgaranti.

 

WhiteAway Information:

WhiteAway är ett onlinevaruhus som startades 2003 i Danmark och har sedan dess kommit att bli nordens största vitvarubutik på nätet. Dem lanserade sin nätbutik för den svenska marknaden redan 2010. Du hittar ett stort utbud av olika produkter på WhiteAway såsom kvalitetsvitvaror, hushållsapparater och dammsugare med mera. De erbjuder en snabb och smidig leverans ända hem till porten eller tomtgränsen med schysta köpvillkor så som att du har en returrätt i 365 dagar för oanvända varor vilket gör att du som kund ska känna dig säker när du handlar hos WhiteAway.

 

Prismatchning hos WhiteAway

WhiteAway erbjuder även prismatchning vilket betyder om du har hittat en vara hos en konkurrent som är billigare hos konkurrenten än hos WhiteAway så kan du få varan nedsatt och köpa den hos WhiteAway, det gäller även om du har köpt en vara och priset sänks inom 8 dagar då är du berättigad till att få det priset matchat. Vänligen notera att det finns ett antal villkor för att man ska vara berrätigad till en prismatchning, mer om dessa villkor kan du läsa på WhiteAways hemsida.

Trygg E-handel certifiering

WhiteAway har varit certifierad hos Trygg E-handel sedan 2010 och har sedan dess inte haft några verifierade klagomål med kunder.

Använd en WhiteAway Rabattkod

När du beställer med en WhiteAway rabattkod så kan du spara 30 % på utvalda varor. Du hittar din WhiteAway rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

Lämna en kommentar