0 Comments
Uber screenshot
Fungerar 93%

Ange rabattkoden: vl5vb

Ta del av en exklusiv rabattkod för taxitjänsten Uber, för att ta del av rabattkoden måste du vara en ny kund som inte har använt en rabattkod tidigare. Rabattkoden ger dig 50 kr i krediter till din nästa resa med Uber, oavsett vilken bil du väljer att åka med när du beställer din taxiresa.

 

Steg 1. Ladda ner applikationen eller besök Uber hemsida

Öppna upp App Store alternativt Google Play och sök efter applikationen “Uber”. Ladda ner applikationen på din telefon och skapa ett användarkonto. Du kan även göra allt detta på Uber hemsida, som du finner på denna länk.

Steg 2. Aktivera din rabattkod i applikationen eller på hemsidan

När du har skapar ditt användarkonto så behöver du ange vår rabattkod, som är “vl5vb”. Du kan även ange vår rabattkod i efterhand genom att trycka uppe i det vänsta hörnet, sedan trycker du på “Betalning” och sedan anger du vår rabattkod under “Lägg till kampanjkod”.

 

 

 

Information om Uber:

Uber är ett amerikanskt startup bolag som grundades 2009, dem erbjuder taxitjänster och samåkningstjänster runt om stora delar av världen. Uber har nått en enorm framgång och tagit strid med etablerade taxibolag genom att erbjuda kostnadseffektiva taxiresor som ibland kan vara betydligt billigare än etablerade välkända taxibolag. Uber har en lätt tillgänglig kundtjänst som alltid kan hjälpa en ifall man hamnar i en knipig sits och behöver få hjälp med något som rör deras tjänst eller deras förare.

 

FAQ – Vanliga frågor:

Vad kostar det att åka med Uber?

Att resa med Uber kostar olika beroende på vilken tid, plats och vilken typ av bil du vill bli körd i. Det är enklast att räkna ut hur mycket det kostar genom att använda applikationen men du kan även använda Uber prisberäknare, se denna länk.

Vad för typ av bil kan jag bli körd i?

Uber erbjuder ett stort antal olika bilar i olika typer av klasser, dessa klasser kallas för följande: UberX (Billigast), Uber Black (Premiumresor med topprankade förare), UberXL (Prisvärda resor när man är upp till 6 personer), UberLux (Lyxresor med topprankade förare).

Hur fungerar Uber betygsystem?

Uber har ett betygssystem som gör det möjligt för dig som kund att betygsätta föraren baserat på hur du tyckte att bilen du satt i var, om föraren var trevlig, och såvidare. Men det är även möjligt för föraren att betygsätta passagaren, om passagarern beter sig dåligt så kan det betyda att passageraren får ett dåligt betyg och då syns det för andra förare som då kanske inte kommer att acceptera en resa från den personen. Det är därför väldigt viktigt att man har ett bra betyg både som förare och som passagare.

Använd en Uber Rabattkod

När du beställer en resa med vår Uber rabattkod så kan du beställa din resa 50 kr billigare. Du hittar din Uber rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

 

Lämna en kommentar