0 Comments
MEDS screenshot
Fungerar 85%

Vi erbjuder en exklusiv MEDS rabattkod som ger dig en rabatt på 15% för alla köp över 350 kr. Vänligen notera att rabattkoden gäller endast för nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Hur snabbt går leveranser från MEDS?

MEDS samarbetar med ett flertal olika fraktbolag och fraktiden beror på vart du bor någonstans, om du bor inom Stockholm så kan du få dina varor inom endast ett par timmar genom fraktbolaget Airmee Express annars så är leveransen mellan en till två dagar.

Går det att beställa receptbelagda produkter?

Det går att beställa receptbelagade varor ifrån MEDS, om du har ett recept så är det möjligt att köpa din medicin ifrån MEDS precis som när du köper ifrån statliga Apoteket. När du beställer receptbelagda varor ifrån MEDS så måste du logga in med ditt Bank ID så att MEDS kan se vilka receptbelagda varor du har möjlighet att köpa ifrån dem.

Hur går betalningen till hos MEDS?

Betalningen sker genom betalningsleverantören Klarna, du kan betala med fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning.

Använd en MEDS Rabattkod

När du beställer med en MEDS rabattkod så får du 15 % i rabatt för ditt första köp över 350 kr Du hittar din MEDS rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

Lämna en kommentar