0 Comments
Kökets Box screenshot
Fungerar 100%

Ta del av en exklusiv rabattkod för Kökets Box och spara 30 % på hela din månadsprenumeration genom att ange vår rabattkod som du ser här ovanför. Detta erbjudande gäller endast nya kunder och det går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Vad är Kökets Box?

Kökets Box är en prenumerationstjänst av en box som man får varje månad som som innehåller olika intressanta och bra produkter inom bak och matlagning, du får även med intressanta recept i din månadsprenumeration.

Vad kostar det att prenumera på Kökets Box?

En löpande prenumeration kostar 129 kr / per månad för tillfället hos Kökets Box, om du aktiverar vår exklusiva rabattkod så blir priset för den löpande prenumerationen endast 69 kr / månad.

Ge bort en julklapp ifrån Kökets Box?

Kökets Box har för nuvarande ett erbjudande där du kan ge bort 3 månader med Kökets Box som en julöveraskning till en familjemedlem eller kanske någon vän. Dessa boxar innehåller mat och bak produkter med ett värde av ungefär 600 kr och kostar 349 kr. Det går för tillfället inte att aktivera rabattkoden i samband med om du vill ge bort en gåva utan det gäller endast om du vill köpa till dig själv.

Använd en Kökets Box Rabattkod

När du beställer med en Kökets Box rabattkod så kan du spara 30 % på hela din prenumeration hos Kökets Box. Du hittar din Kökets Box rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

Lämna en kommentar