0 Comments
Foodora screenshot
Fungerar 85%

Ange vår rabattkod: RABATTPLUS | Ta del av ett exklusivt erbjudande för din första beställning i applikationen eller på hemsidan, gäller endast nya kunder.


UPPDATERING:
Dem har tyvärr slutat med rabattkoder, vi rekommenderar dig därmed att använda dig utav UberEats istället! UberEats erbjuder en rabattkod till värde utav 150 kr på din första beställning! Använd rabattkoden: eats-vl5vb

 

Hämta en rabattkod till värde av 100 kr för Foodora, tryck på länken ovanför för att hämta din foodora rabattkod. Vänligen notera att rabattkoden endast är giltig för din första beställning och du måste handla för minst 200 kr för att kunna använda din rabattkod på 100 kr.

Foodora information:

Foodora är ett företag som erbjuder hemleverans av mat från ett stort varierat utbud av olika resturanger. Dem grundades 2014 i Berlin, Tyskland och har sedan dess dykt upp i flera andra länder så som Australien, Finland, Frankrike, Italien, Kanada, Nederländerna, Norge, Sverige, Tyskland och Österrike.

Använd en Foodora Rabattkod

När du beställer med en Foodora rabattkod så kan du beställa din mat 100 kr billigare. Du hittar din Foodora rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

Lämna en kommentar