0 Comments
Fiverr screenshot
Fungerar 100%

Ta del utav vår exklusiva tipslänk till världens största marknadsplats för digitala tjänster, Fiverr till värde utav $10, vänligen notera att erbjudandet endast gäller nya kunder.

Fiverr är ett israeliskt företag som gör det enkelt att kontakta och anlita frilansare runt om hela världen.

Instruktioner för att hämta din Fiverr Rabattkod:

Steg 1: Klicka på länken, här!

Steg 2: Registrera dig och gör din första beställning med Fiverr och spara $10

 

Med hjälp utav säljarnivåer kan man enkelt se om en frilansare presterar väl på marknadsplatsen, det finns fyra olika säljarnivåer.

1. Ny säljare

2. Nivå ett

3. Nivå två

4. Topprankad.

 

Vad är det för utbud?

Utbudet på marknadsplatsen Fiverr är enormt, vilket betyder att du kan hittas frilansare som kan göra allt ifrån skriva en artikel till dig, till att göra en hemsida eller till och med marknadsföra ditt företag för väldigt förmånliga priser.

Vad händer om man får problem med en frilansare på Fiverr?

Om du mot förmodan skulle få problem med en säljare så kan man annuella beställningen och få en återbetalning om säljare är sen och inte svarar inom 24 timmar. Om något annat har gått snett kan man alltid kontakta Fiverrs kundtjänst som är väldigt tillmötesgående och hjälper köparen alltid om man får något problem.

Använd Fiverr Rabattkod

När du beställer med en Fiverr Rabattkod så kan du spara $10 på din första beställning. Du hittar din Fiverr rabattkod här hos oss på Rabattplus. Vårt mål är att hjälpa dig som besökare att göra bättre deals genom att handla billigare. Därför samlar vi alla rabattkoder och kampanjer på RabattPlus så du enkelt kan hitta dem allra bästa dealsen.

Lämna en kommentar